Kullanım hakkında video yapılması duğru bir karar olur.forumu insanların kullanmaları açısından bencede biraz zaman geçmesi lazım bir çok hayvansever dost maalesef forumda konu açmayı dahi bilmiyor. aslında forumu nasıl kullancaklarına dair güzel bir eğitim videosu hazırlanabilir diye düşünüyorum nasıl olur?
Kişinin güvenilirliği den emin ol, cidden foruma birşey katabilirmi, aktifmi vs kriterler senin kafanda belirlenmiştir zaten abi. Oylamaya gerek yok eminim ki birçok kişi multi üzerinden kendisine oy atacak üyelik fazlalığı olacak, hiçbirisi de aktif olmayacak.Olabilir aslında, deneyim sahibi insanlara ben de yetki vermek istiyorum fakat sitemiz içerisinde aktiflik gösteren fazla üye sayısına henüz ulaşamadık desem yeridir @KingEray insanların bu siteyi fark edebilmeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
aynen bizlerde forumlarda takılır hem sohbet eder. hemde bilmediklerimizi okur hayret ederdik. şimdilerde bunlar imkansız olduLise zamanlarında yine forumlara takılırdım, bilemediğim soruları sorardım inan anında cevap gelirdi. İçerisi şampiyonlar gibi olurdu; diş hekimlerinden tutun, matematik öğretmenlerine kadar, fabrikada çalışan işçiden tutun, iş adamına kadar herkes oluyordu abartısız. Ama şimdi olay bayağı dağıldı![]()