Uyariniz için teşekkür ederim çok saçma olmuş soruşturma açılması.Barınak için ne yapmanız gerekiyor bilmiyorum ama. Bir vatandaşimiz kendi arazisinde sokak hay anlarini toplayip bakımıni ustlendigi icin devlet tarafindan soruşturma açilmisti kendine. Haberlerde konusu olmuştu. Bu ihtimalide değerlendirin.
Evet cok sacmaydi hayvanlarin ası veteriner ve mama masraflarini kendi cebinden karsiladiği yetmezmiş gibi birde devletten para cezası almıstı.Uyariniz için teşekkür ederim çok saçma olmuş soruşturma açılması.![]()
insanlar çok duyarsız Begüm hanım para gidecek diye akılları çıkıyor. Üstüne üstlük ilçede oturunca insanları biraz daha yobaz oluyor maalesefAslında çevrenizde ekonomik durumu iyi olan kişiler az da olsa destek olabilirler. Tabii birçok insan para gelmeyecek işe kalkışmak istemez (bu hayır işi dahi olsa).
Kanıtlandı mı sohaykonun suçlu olduğu ? İki tarafta birbirini suçluyor gördüğüm kadarıyla. Kime inanacağını şaşırıyor insanElinizden geldiğince beslemeye çalışıp, tedavilerini yapıp yetişemediğiniz durumlarda gönüllü kuruluşlardan destek isteyerek elinizden geleni yapacaksınız. Gerçi şuan hiç birine güven kalmadı. Dün haberlerde isim vermem doğru olur mu bilmiyorum sohaykonun haberi vardı ve çok şaşırdım.
Talep edince dinlemeden kovuyorlarMaalesef devlet ten cok.destek olmuyor. Ama belediyeden de talep etmekte fayda var