Sokaktan yeni doğmuş kedi buldum

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce sokaktan bir ses geldi yavru kedi miyavlama sesi bir türlü ses gitmedi aradan 5-10 saat geçti gece oldu sabaha kadar haykırdı yavrucakne yapıcam bilemedim inanılmaz içim acıdı sabah oldu yine aynı ses derken öğleye doğru annesi gelmecek herhalde 24 saatden fazla oldu diyip çevreye bakındım kardeşi vs varmı annesi varmı diye ama baktım yine yok. Bende hayvana dayanamayıp eve aldım her yerine pıtıraak felan bulaşmış 1 gündür miyavlıyor , hayvanın gözleri daha açılmamış ben biberonla süt tozu aldım kediler için olanından onu yedirdim biraz dün ama yine huysuz annesini arıyor büyük ihtimalle ve vücut ısısda düşük. bugün adam akıllı hiç yemedi açıkçası biberonu ağzına almakta istemiyor biraz zorlayınca akıtıyor hemen her yere ben gözleri açılıp mama yiyebilecek kıvama gelene kadar bakmak istiyorum ama bir yandada pişman oldum 24 saat bekledim annesi gelmedi acaba gelirmiydi diye vicdan azabıda çekiyorum. Şimdi havluyu ütüyle ısıttım biraz ona sardım uyuyo ama ne beslenme var ne başka bir şey dün gece kakasını ve çişine yaptırdım. sizden akıl almak istedim bu hayvanı nasıl ayağa kaldırabiliirim vücut ısını düzenler ve mama yedirebilirim.