KedigillerdenZiya
Kullanıcı
Yawru kediye yetişkin maması aldım bilmeden ilk sahiplenmem bu daha 2 gündür bende salam veriyorum yas mama verdim biraz kuru mama yemiyor bir türlü yetişkin maması olduğu için olabilir mi ?
Baro markası ile yem veriyorum kedimeYavru kedinizi kitten bir mamayla beslemelisiniz.
Şuan bado yavru maması veriyorum daha yemedi daha önceden yediği salamlardan olsa gerek şuan yemek yemiyor mamanın yüzüne bakmıyorSalam arada bile olsa vermeyiniz çok zararlıdır. Yetişkin kedi maması ile yavru kedi maması arasındaki fark protein değerleridir. Kullandığınız markanın tadını beğenmiyor olabilir veya açık mamaysa aroması kaçmış olabilir. Yavru kedilerde doğru beslenme gelişimleri açısından büyük önem taşınır. Hangi marka mama veriyorsunuz?
İlginiz için teşekkürler hangi marka alayım ?Bado'yu yememesi normal. Çok kalitesiz bir mama. Biraz paraya kıyıp daha iyisini almalısınız.
Bilmemeniz normal. Orman beslemesine çıkan, şehir dışında çok sayıda besleme yapan kişiler dışında müşterisi çok nadirdirHiç duymadım kullandığınız mamayı yememesi normal bence. Ben dışarıdakilere whiskas verdim geçenlerde yemediler. Adını çokça reklamlarda duyuyoruz ama sokaktakiler onu bile yemedi.