Toplu şekilde hamster üretmek istiyorum

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

hamstercıbiri

Hayvansever
Hamster Dostu
Katılım
19 Haz 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
izmir
Adeta bir hamster çiftliği kurmak istiyorum çünkü gerçekten hamsterlar ile ilgilenmeyi çok seviyorum ve onlardan zevk alıyorum. Bende bu zevki ticarete çevirmek istiyorum. Bu işi daha önce yapmış olan varsa eğer ona yoksa da aklında bilgisi olanlara sormak istediğim birşey var.
Bodrumda bu işi yapmak istiyorum bodrumda bana ayrılan alan biraz dar bu alanda kulanabileceğim en dayanıklı ve en düşük maliyetli etraflarını kapatacağım şey ne olabilir şimdiden çok teşekkür ediyorum ilgilerinizden dolayı
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Toplu hamster bakımında hamsterların sağlıkları ve ihtiyaçları çoğunlukla hiçe sayılır ve dar küçük alanlarda yaşamak zorunda kalırlar. Toplu yaşamaya zorlandıklarındaysa devamlı kavga ediyorlar. Kâr elde etmek için yüzlerce hamster bakmanız ve çevreniz olması gerekir. Her birine katlı ev imkanı tanıyamayacağınıza göre her birinin refahını sağlayamamış olursunuz. Hamsterı ücretli veren kişi kadar ücretsiz sahiplendirme yapan kişi de oldukça fazla. Hamster üretiminin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ben başlamadan vazgeçin derim. Satamadığı için ücretsiz veren, çiftliğini dağıtan çok kişiyi gördüm.