Yıllardır kedi isterdim ama ailemi ikna edememiştim şimdi yaşım 19 sorumluluğunu ben alabileceğimden ikna ettim
Kendileri de istiyor artık. Sahiplenme sayfalarında bırakılmış bir kedi gördüm konuştum, bir sorun olmazsa bugün alacağım.
İlk başta yüklü bir masrafı olacak sanırım, o konuda yardımcı olabilecek varsa az da olsa çook mutlu olurum.
Çok heyecanlı ve mutluyum, aşırı da stresliyim. Gece düzgün uyuyamadım her şeyini eksiksiz halledeyim diye. Aklıma ne gelirse hemen aratıp makaleler okudum bol bol. Bugün kafesini alacağım mama ve kumunu alacağım diğer şeylerini ev yapımı halledecem kap vs. aşılarına da elime para geçtiği gibi başlayacağım.
Bir de isim bulamadık dünden beri
Şuanki adı Duman'mış ama herkesin kedisi duman farklı bir şey istiyorum ben. 3 aylık olduğu için alışır yeni ismine bence, umarım yani 
Doğu (benden)
Demir (annemin önerisi)
sizden de öneri alabilirim tür Russian Blue kırması sanırım gri renkte
İlk başta yüklü bir masrafı olacak sanırım, o konuda yardımcı olabilecek varsa az da olsa çook mutlu olurum.
Çok heyecanlı ve mutluyum, aşırı da stresliyim. Gece düzgün uyuyamadım her şeyini eksiksiz halledeyim diye. Aklıma ne gelirse hemen aratıp makaleler okudum bol bol. Bugün kafesini alacağım mama ve kumunu alacağım diğer şeylerini ev yapımı halledecem kap vs. aşılarına da elime para geçtiği gibi başlayacağım.
Bir de isim bulamadık dünden beri
Doğu (benden)
Demir (annemin önerisi)
sizden de öneri alabilirim tür Russian Blue kırması sanırım gri renkte