Sokak köpeği için mama aldık yemiyor

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

monkemre1

Hayvansever
Kus Dostu
Katılım
7 Mar 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Konum
istanbul
arkadşalar hepinize merhaba oturdugumuz civarda baya aç zayıf bir köpek var yetişkin oldugunu tahmin ediyorum.Daha öncesinde yedigim tavuklardan azar azar veriyordum geçen hafta pet shoptan 20 liraya 1 kg köpek maması aldım markası yoktu pet shop sahibi bölüp paketlemiş sanırım o yüzden.Günde 2 kez sabah akşam olmak üzere 1 er bardak 5 gün boyunca besledim ve maması bitince internetten goody kuzu etli pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg sipariş verdim.
Kargonun gelmesi 4 gün sordu dolayısıyla 4 gün boyunca yemek veremedim.Bugün kargo elimize ulaştı ancak daha önceki mamayı yiyen hayvan bu sefer bu mamayı çok çok az yedi neredeyse çeyrek bardak kadar.Aynı mamayı 3 yavru köpek vardı onlara götürdük yediler ama daha önce besledigimiz köpek bu mamayı yemedi.Nasıl alıştırabiliriz yemesini çok istiyoruz sağlıgı kötü gibi görünüyor ağzının kenarlarında yaralar var gibi yardımcı olursanız çok iyi olur
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Goody görebileceğiniz en kötü markalardan biridir. Çoğu hayvan yemez, alıştırabileceğinizi de sanmıyorum çünkü içeriği çok kötü ve çok pis. Hastaysa biraz daha kaliteli bir mamayla beslemenizi öneririm. Mama almak istemezseniz kasapların birçoğu köpekler için sakatat ayırıyor. Sakatat yemesi hem sağlığını iyi yönde etkiler hem de kalitesiz mamaların çoğundan daha ucuza gelir.
 

BehlulCkr

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
24 Tem 2020
Mesajlar
15
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Çorlu
Sanırım Et Türevi Şeylere Alışmış Ve Mama Yemeyi İstemiyor Veya Mamayı beğenmemiş olabilir. bunun için en iyi çözüm mamayı değiştirmek.
 

zbtys

Hayvansever
Kopek Dostu
Katılım
29 Tem 2020
Mesajlar
81
Tepkime puanı
40
Puanları
18
Konum
esk
insanların 1 gün aç kalması köpeklerin 3 gün aç kalmasıyla aynıdır. yani köpek 3 gün sonra mutlaka yicektir tabi başka bir şey bulamazsa.
 

Benzer konular