Günaydıın, herkese merhaba ! ☺️ Ben Gökçe, aslen Orduluyum ama yaklaşık 11 senedir Eskişehir’de yaşıyorum. Okumak için gelip buraya yerleşenlerdenim. Özel sektör çalışanı, 2 kedi ve 1 köpek annesiyim
Köpeğimizi daha çok yeni sahiplendik, henüz 2 aylık, daha önce köpek bakma deneyiyim olsa da geçici bir süre için arkadaşlarımın köpekleri ile ilgilendim hep, benim için ilk olacak, çok heyecanlıyım ve biraz da evhamlı bir yapım olduğu için aklıma takılan sorularda bana yardımı olabilecek bir forum ararken keşfettim ve konu başlıklarını, konuşmaları, forumu ve siteyi incelerken bi baktım kayıt olmuşum
Ancak forumla ilgili, soru sorma, başlık açma vb kuralları içeren bir bilgilendirme metni bulamadım. Pcden giriş yapma imkanım şu an için bulunmuyor ve telefon arayüzünden dolayı da görememiş olabilirim, forum kullanımı ile ilgili bir bilgilendirme metni var mıdır varsa hangi bölümden ulaşabilirim ? Teşekkürler şimdiden ☺🌿 Çocuklarımın fotoğraflarını da ekliyorum aşağıya, onların da selamları var. 😇🌼