Pandemi Döneminde Neler Yapıyorsunuz?

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,933
Puanları
113
Konum
Türkiye
Merhaba değerli hayvansever dostlar, bildiğiniz üzere 18 günlük tam kapanmaya girdik. Aslında bugün ekmek almaya çıktığımda, yasak olmasaydı daha az insan görürdüm diye tahmin ediyorum. Sigortalı her çalışanın rahatça izin belgesi çıkartacağı durum mevcut ve bu durum karşısında da maalesef kimse tedbir almıyor. Naçizane düşüncem, tam kapanma durumunda fabrikalar vs. hiçbir yer çalışmaması gerekiyor. 10 gün boyunca çok sağlam tedbirler alınıp, virüse karşı gerekli önlemler alınsın bizlerde maskelerimizi çöp tenekelerine atarız.

Aslında bu konu uzar, ben asıl soruma gelmek istiyorum. Pandemi döneminde / dönemlerinde neler yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Biraz bunlardan bahsedelim, hem birbirimize tavsiye vermiş oluruz. Ben biraz yaptığım işlerden söz etmek istiyorum. Mertcan ile e-Ticaret projemiz mevcut, sağlam bir sektör belirledik ve site tasarımın %80'i tamamladık. Detaylı ürün araştırması, ürünlerin fiyat araştırması, hangi şehirlerin hangi ürünleri talep ettiğine dair tüm çalışmaları tamamlasak dahi hâlen araştırmaya devam ediyoruz.

Bayramdan sonra İstanbul'a gidiyorum, bu yıl sonunda ise Kayseri'den direkt Antalya'ya temelli olarak taşınacağım. Tabii iş harici, bir bölüm dizi veya film izliyorum. 1984 adlı kitabımı yarım bıraktım, onu tamamlayıp yenilerine geçiş sağlamak istiyorum artık.
 

Sultanım

Kanatlı hayvanlara merak salmış birisi :)
Moderatör
Kus Dostu
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
971
Çözümler
26
Tepkime puanı
508
Puanları
93
Yaş
18
Konum
İstanbul
Ben bu tam kapanma öncesinde marangozdan birkaç malzeme alıp kafes yapmayı planlıyordum, yeni kuş türlerine giriş yapacaktım. Ama ne yazık ki yasak benden hızlı haraket etti. Eğer elimde malzeme oslaydı büyük ihtimalle bu işle uğraşırdım. Elimde malzeme de olmadığı için şu dönemde sınavlarım da yaklaşırken kendimi güzel bir ders düzenine alıştırmaya karar verdim. Özellikle dil konusunda bir çalışma düzeni oturtabilirsem benim için çok güzel olur doğrusu 🙂.

Genelde kitap okumayı severim, ailecek severiz hatta. Ama son dönemde biraz ara verdim okumaya . Daha doğrusu evde okuması zevkli kitap kalmadı denebilir 😁. Bende 1984 kitabıni okumuştum. Ama yaşıma pek uygun olmadığı için tam olarak anladığımı söyleyemem, sadece okumak için okudum. Onu dışında çok güzel kitaplar var ama; Olasılıksız, Empati, Simyacı, Fahrenheit 451, Momo, Kayıp Gül ve onun ikincisi Ölümsüz Kalp. İlk iki tanesi fantastik ve sürükleyici birer roman, ben tekrar tekrar okurum ikisinide. Geri kalanlar ise dahac çok güzel bir hikâyenin altında verilen mesajları barındırıyor. Eğer içlerinde okumadığınız bir tanesi varsa hemen okumanızı tavsiye ederim 🙂.
 
Son düzenleme:

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
Vize haftam başladı. Arkadaşa PlayStation da bloodborne oyununda yardım ediyorum. Tezimi bitirmeyi planlıyorum. Elimdeki kitapları bitireceğim umarım.
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
100 dükkandan 99u açık, herkes çalışıyor
Sokaklar full. Sahiller full. Kapanamadik bence :D

Çalışıyorum, geziyorum. Izin belgem var bana fark etmedi
 

pilotbey

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
21 Nis 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Eskişehir
Belirlediğiniz sektörü çok merak ettim Tevfik bey, hayvanlarla mı ilgili acaba? :D
 

yunuscelik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
3 Ara 2020
Mesajlar
473
Tepkime puanı
172
Puanları
43
Yaş
24
Konum
Ümraniye
Vize haftam başladı şuan sadece ders çalışıyorum arada bir cs falan o kadar sıkıcı geçiyor şuan.