Me-o creamy treats

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

aselhan

Hayvansever
Kus Dostu
Katılım
12 Ağu 2021
Mesajlar
27
Tepkime puanı
7
Puanları
3
Konum
Çanakkale
Arkadaşlar selam, bu me-o kedi ödülleri Malezya menşeiliymiş. İçeriklerine bakmak için ana sitesini aradım ama bulamadım sanırım, Avrupa'ya ABD'ye satışı da mı yok bunların arattığımda hiçbir yerde rastlamadım hep Endonezya Hindistan gibi ülkelere yönlendiriyor, bu kadar popüler olması güvenilir olduğu anlamına gelir mi, marka hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Deniz taraklı ve Yengeçli ürününde glukozamin ve kolajen varmış onun teyitini araştırmak için bakındım da dediğim gibi benim gözümden kaçıyor herhalde.
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
markayı duymadım, ödül mamasının sağlıksız oldugunu bildiğimden dolayı 3-4 ayda bir sticks veriyorum. o da mutlu olsunlar cok seviyorlar diye.

marka özelinde olmadan söylemek gerekirse cok popüler olması saglıklı oldugu anlamına gelmez. Evcil kedilerin bence %80 i hatalı besleniyor. Hatalıdan kastım o paraya daha iyi mama almak varken sırf isminden dolayı içeriğine bakmadan bilinen mamaları almak. Mesela Royal Canin. Sadece ismi var ve cok pahalı. Ancak içeriği iyi değil.

Bu nedenle me o creamy i içeriğine göre tercih edin, cok kullanılmasına göre değil
 

aselhan

Hayvansever
Kus Dostu
Katılım
12 Ağu 2021
Mesajlar
27
Tepkime puanı
7
Puanları
3
Konum
Çanakkale
Evet ödül çubuğunu haftada bir veriyoruz biz de. Ama çok popüler olunca bir açıp bakayım almadan dedim tatmin edici bir bilgi bulamayınca da şaşırdım almaktan vaz geçtim. İştahsızlık yaşadıkları durumlarda haftada bir verilebilir belki. En iyi ödül maması yaş mamalar sanırım zaten onunla da mutlu oluyorlar 😊