@Furkan, hocam öncelikle üşenmeden, en ince ayrıntısına kadar anlattığınız, tecrübelerinizi paylaştığınız samimi ve açıklayıcı anlatımınız için çok çok teşekkür ederim. Dün biraz araştırma yaptım ve
şöyle bir video izledim. Videodaki dostumuzun (yani burada nasıl bir terim kullanmalıyım bilmiyorum ama) yani bana hitap eden cinsin maltese terrier olduğunu gördüm. Araştırdıkça o kadar heyecanlandım ki niye hemen şimdi sahiplenmiyorum/almıyorum hatta şimdiye kadar niye sahiplenmemişim diye bir yükselmedim değil

Ancak hem dün bazı sosyal mecralarda konu ile ilgili konuşmalardan anladığım kadarıyla hem de sizin attığınız prosedürlerde, bu işlerin sadece kendi isteğimle olacak kadar basit olmadığını anladım (tahmin etmiyor değildim tabii ki ama bu kadar detaylı işlendiğini de bilmiyordum). Yani insan (sanırım bu her konuda böyle) dışarıdan bakınca çok kolay/basitmiş gibi görüyor ancak hafiften burnunu bile sokunca ağırlığıyla eziliyormuş gibi hissediyor. Maalesef hem kendi bireysel ekonomik özgürlüğümü tam ilan etmemiş olmamdan, hem "Bunca koşuşturma arasında yeterli ilgiyi/alakayı gösterebilir miyim?" sorusuna net olarak 'evet' diyemediğimden hem de ailem ile yaşıyor olmamdan dolayı çıkacak sorunlar beni küçük dostumuzdan bir - iki sene daha uzak tutacak gibi 😶 Sanırım şu an için benim adıma yapılacak en iyi şey; bu iki senelik süre zarfında konu ile alakalı barınakları ve veterinerleri ziyaret ederek bilhassa
hayvanlar.net gibi sosyal platformlarda da etkinliğimi arttırarak daha detaylı araştırma yapıp, süreç sonunda tam donanımlı şekilde hazır olmak. Dediğiniz gibi biz bir aileyiz. Dışarıda bunca insanlıktan nasibini almamış iki ayaklı varken bizim birbirimize sarılıp tek yumruk olmamız o küçük canlara en büyük borcumuz. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Sizinle, sizlerle iletişim kurmama aracı olan
@Tevfik hocama da teşekkürü borç bilirim. İyi günler dilerim.