Köpek Sahiplendirme Kategorisi Genel Kuralları

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

FurkanAdmin

Hayvansever
Kopek Dostu
Katılım
14 Eyl 2021
Mesajlar
10
Tepkime puanı
4
Puanları
3
Konum
İstanbul
Ücretsiz Köpek sahiplendirme kategorisi altındaki konularda, kategori adından da anlaşılabileceği üzere, sahiplendirme adı altında ücretli hayvan satışı kesinlikle yasaktır.

Bakım masrafı, aşı masrafı v.b. bahanelerle ücret talep edenlere, özel mesaj yoluyla bunun gibi isteklerde bulunan kullanıcılara itibar etmeyiniz.

Köpek sahiplenecek arkadaşlar; köpeklerin bir ömür boyu bakım ve emek isteyen canlar olduğunu unutmayınız ve köpek bakabileceğiniz stabil bir yaşamınız yoksa, bir hevesle bu canları sahiplenmeye kalkmayınız.. Köpek sahiplenmeden önce bilinmesi gerekenler adlı bir yazıda, dikkat etmeniz gereken hususları önümüzdeki günlerde detaylıca inceleyerek sizlere aktarıyor olacağız. ( Hayvanları gerçekten seviyorsanız ve niyetiniz iyiyse, buradaki maddeler gözünüzü korkutmasın :) Evde bir köpek dost şahane bir şey!! )

Sahiplendirme yapacak arkadaşlar; sahiplendirdiğiniz yavru ya da yetişkin köpekleri, bakım sağlayacağına ve seveceğine emin olduğunuz arkadaşlara teslim ediniz ve sahiplendirdiğiniz köpeğin takibini uzunca bir süre yapınız.
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,933
Puanları
113
Konum
Türkiye
Köpekler çok duygusal hayvanlar, kediler gibi değiller :)

Kedilerin umursamaz tavırları çok hoşuma gidiyor benim de, köpekler de küsme, üzülme, ağlama çok oluyor hiç kıyamıyorum fakat kediler... bambaşkalar :D
 

Benzer konular