arkadaşlar kedim kuru mamayı kırarken zorluk çekiyor kolay kırılan çok pahalı olmayan mamalar varmı tavsielerinizi bekliyorum
ben su an prochoice yavru kedi mamasi kullaniyorum 60 tl 2 kg bu civarlarda veya daha altta olabilir guvendiginiz mama felan 70 tl de olabilir sıkıntı yok bana listelerseniz minnettar olurum 😉👍Şu an hangi markayı kullanıyorsunuz
Fiyat aralığı verirseniz yardımcı olabiliriz
evet ama bütçemi fazlasiyla aştılar malesef uygun fiyatlı var ise önerilerinizi bekliyorumDaha önce önerdiğim mamalara göz atma şansınız oldu mu?
golosi guzelmidir icerigini incelediginiz zaman onu alabilirimGolosi ve Mystic'e göz atmanızı öneririm. Bu markalardan memnun kalacağınızı düşünüyorum.![]()
Golosi ve Mystic'e göz atmanızı öneririm. Bu markalardan memnun kalacağınızı düşünüyorum.![]()
gülce abla aslinda yaklasik 1.5 ay sonra erkek kedimi kisirlastiricam ben diyorumki yuksek kilolu alayim uyguna gelsin ortalama 10-15 kg mama icin 300-350 tl arasi butcem var bana ne onerirsin ben matisse dusundum farminanin mali icerigide guzel tavsiyelerini bekliyorum 😉👍Golosi ve Mystic'e göz atmanızı öneririm. Bu markalardan memnun kalacağınızı düşünüyorum.![]()
goloside karar kildik o zaman golosi Türk malimi peki ben turk ureticiler olursa iyi olur diyr Türk ureticelerinden almak istiyorum ayrica Felicia ya ne dersiniz?Bir mamayı satın almadan önce mutlaka küçük pakette alıp denemenizi öneririm. Bir problem yaşarsanız hem elinizde 10 kilo mama kalmış olur hem de paranız boşa gider.
Golosinin içeriği o fiyat aralığı için oldukça iyidir. Matisse çoğu kedide tüy dökümüne ve alerjiye yol açtığından pek tavsiye etmiyorum.
felica hakkinda gorusleriniz nelerdir?Golosi İtalyanlar tarafından üretiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Mystic Türk malıydı. Diğer Türk malı mamalar ev kedisine verilecek kadar kaliteli değildir, tavsiye etmem.