Herkese selam. Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum ben kedimi o kadar seviyorum ki neredeyse her gördüğümde kafasını karnını sırtını defalarca öpüyorum pek hoşlanmıyor ama kaçmıyor tırmalamıyor da. Ben sürekli böyle sevsem bana karşı tavır koyar mı ? Kedim kesinlikle tırmalayan, agresif tavırlar sergileyen bir kedi değil. Ya bu tüy topunu sevmemek mıncıklamamak elde değil cidden. En sinirli halimde bile 1-2 dakika severek yesem kendime geliyorum 
Bir de aklımı sürekli meşgul eden bir konu var. Ben Yılda 1-2 defa 1 haftalık tatile çıkıyorum memleketime. Kedimi götürsem mi götürmesem mi kararsızım sanırım kendi başına 2-3 gün anca yaşayabiliyorlar. Aile apartmanında yaşıyorum normalde tek gittiğimde yengem bakabiliyor sıkıntı yok ama bu yaz hep beraber gideceğimizden ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir de aklımı sürekli meşgul eden bir konu var. Ben Yılda 1-2 defa 1 haftalık tatile çıkıyorum memleketime. Kedimi götürsem mi götürmesem mi kararsızım sanırım kendi başına 2-3 gün anca yaşayabiliyorlar. Aile apartmanında yaşıyorum normalde tek gittiğimde yengem bakabiliyor sıkıntı yok ama bu yaz hep beraber gideceğimizden ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.