Kedimin iştahsızlık sorunu

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

graphy

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
5 Ağu 2020
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
ankara
Merhabalar, kedim de maalesef sarılık ve safra kanalında tıkanma rahatsızlığı var. Bu hastalıklarla ilgili tedavi süreci sürüyor fakat kedime hiçbir şey yediremiyorum. En sevdiği yemekleri vermeye çalışıyorum. Ciğer, yaş mama, kuru mama, yoğurt hiçbirini yemek istemiyor. Şırıngayla beslemek zorunda kalıyorum ama onda da çok zor oluyor ağzından dışarı köpürtüyor yemek yemek istemiyor.

Kedimin iştahının açılması için ne yapabilirim? Bu konuyla ilgili kullanabileceğim ilaç ya da öneriniz var mı?
 

aliaktas

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
14 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Konum
İstanbul
Merhaba . Uzman birinden destek alarak çiğ besleme konusunu belki deneyebilirsiniz. Çiğ beslemede iştahsız olan çok az kedi gördüm ama tabi hastalık ayrı bir durum. Öncelikle kediler için sıvı balık yağı var bu balık yağından alıp mamasına veya yedirmek istediğiniz şeyin üzerine döküp bir öyle deneyin. oda olmazsa hastalıkları konusunda veterinere danışarak çiğ besleme yöntemi sorun derim.

Birde bu siteye bakabilirsiniz. Soru cevap kısmına gidip bir soru sorun oradaki Beyza hanım çiğ besleme konusunda iyi donanıma sahip belki size yardımcı olabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Veteriner hekiminiz uygun görürse size iştah açıcı verebilir. Somon yağı da iştah konusunda oldukça faydalıdır, mutlaka deneyin derim. Kuru mamaya alışmış kedilerin bünyeleri çiğ gıdaları kaldırmayabiliyor. Az pişmiş et verebilirsiniz.