Kedim camdan düştü

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

namiyagiz

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
22 Ağu 2020
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
Merhaba. Bir yaşındaki sarman kedim iki gün önce dördüncü kattan aşağı düştü. Düştükten hemen 15 dakika sonra nöbetçi veterinere götürdük. İlk başta iki tane iğne yaptı iç kanama olmasın diye vb. Çekilen röntgenler sonucu da arka bacağında cok küçük, zedelenme tarzında bir çatlak gördüler. Herhangi bir müdahalede bulunmadılar. Sadece bir buçuk iki hafta küçük bir odada(haraket etmemesi için)kalacak. Bir gece veterinerde kaldı. Sabahında kendi veterinerimize götürdük. Orada da iştah açıcı, antibiyotik ve ağrı kesici verildi. Antibiyotik tedavisi üç dört gün daha devam edecek.
İlk başta nefesleri çok hızlıydı şimdi yavaşladı.
Ama şu an çok mutsuz ve haraketsiz sadece yatıyor hiç oyun oynamak istemiyor.


Asıl konuya gelince, ben kedimin hafızasında kayıp mı yaşandı diye korkuyorum. Çünkü ben ona yas mama verdiğim zaman ilk başta kokluyor ama yemiyor, sonra ben onun ağzına biraz sürünce sadece elimden yemeye başlıyor. Ama onun dışında haraketlerinde, davranışlarında herhangi bir problem yok. Acaba iştahsızlığından olabilir mi?

Ayrıca daha önce kedisi düşen varsa bana öneriler verirse sevinirim :)
 

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
Çok geçmiş olsun. Kediler aşırı meraklı hayvanlar olduğu için camlariniza ve balkon kapılarınıza mutlaka sabit sinekliklerden yaptırın.
Röntgende bir şey çıkmaması sevindirici haber. Veterinere bu şikayetlerinizi söylediniz mi? Bir beyin mr i cektirmeniz de fayda var.
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
Merhaba hafıza kaybı olarak değil, fiziki görünen birşey olmasa bile ağrısı olabilir, en olmadı korkuyor olabilir. travma yaşamıştır.
 

Benzer konular