Öncelikle konuyu umarım doğru yere açıyorumdur. Arkadaşlar benim kedim baya hareketli ve oyunu seven bi kedi, evde ananemle birlikte yaşıyoruz kediyi sevmek isterken sürekli ellerini ıstırtıyo kediye, bazen kendi isteğiyle bazen de istemediği halde kedi ısırıyor
Küçük kardeşim de sürekli kediyi kovalıyor kedi de bazen korktuğundan bazen oynamak istediği için koşturup duruyor evde birbirlerini kovalamaya başlıyorlar. Ben bu tür hareketlerin kediyi agresifleştirdiğini düşünüyorum gerçekten öyle midir şu anda yüklediğim videoda elimi çekmedim belli olsun diye normalde hemen çekiyorum ve kızıyorum ama işte evde çok kişi olunca herkes bi başka davranıyor kediye. Bir de şimdi daha 3 aylık dişleri küçücük, büyük dişleri gelince hâlâ bu tür davranışları olursa napariz hiç bilmiyorum, böyle agresif olmadığı zamanlarda da çok sevecendir aslında gelir sırnaşır sevdirir kendini yanımıza kıvrılır yatar evde hiçkimseyi de düşman olarak görmüyor herkesin yanına sokulup üzerine çıkıp uyuduğundan anlayabiliyorum bunu gel deriz hemen gelir felan ama işte bu sorunu nasıl aşıcaz bilmiyorum, böyle bi şeyle karşılaşan olduysa veya ne yapmam gerekir fikri olan varsa diye konu açmak istedim simdiden teşekkürler.