Kedileri Yeni Eve Götürme

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

Pekmez

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
76
Tepkime puanı
21
Puanları
8
Konum
İzmir
Merhaba arkadaşlar, size aklımı cok kurcalayan bir sey danismak istiyorum. Ben su an okulumda staj yapıyorum ve bu nedenle kendime ayri bi ev tuttum. 2 tane yaklaşık 6 aylık kedim var (kardesler). Ailem kedileri kendi evime almami istiyor ancak su an geçeceğim ev cok küçük ve kedilerim genelde balkonda hava alıyor ama evin balkonu da yok. Ayrıca maddi durumlardan ötürü stajdan sonra işe girmem söz konusu olabilir. Onları uzun süre evde yalnız bırakmak istemiyorum ama çoğu kişi 2 tane oldukları için sorun olusturmayacagini söylüyor. Böyle bu durumda ne yapmam kedilerim için en iyisi olur? Not: Ailem ya al ya sahiplendir diyor.
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Sahiplendirmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Eviniz küçük olsa da onlar için yeterli alanı oluşturduğunuz sürece sorun olmayacaktır. 2 tane oldukları için de enerjilerini birbirleriyle oynayarak atabilirler, siz yokken yalnızlık çekmezler. Kediler sahiplerine fazla ihtiyaç duymazlar bu sebeple yalnız kaldıkları zamanlarda sorun yaşamazsınız. Dışarıyı izlemeleri için cama hamak almanızı tavsiye ederim. Cama sineklik taktırdığınız sürece camdan hava almalarına da izin verebilirsiniz. :)
 

Pekmez

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
76
Tepkime puanı
21
Puanları
8
Konum
İzmir
Zaten sahiplendirmek aklımın köşesinden bile geçmedi. 2 haftalıkken annesi bizi seçip yavrularını bıraktı gitti. Bu kadar zaman sonra onları ayırmaya gönlüm el vermez. Sadece kardeşlerden bir tanesi sabahları çok miyavliyor bizi görünce sakinlesiyor, beni düşündüren diğer sey de bu:( bu arada cok tesekkur ederim cevabınız için
 

Benzer konular