Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ozguracar, geçmiş yıllarda bir makale içerisinde okuduğumu şimdi hatırladım. Eğer dinlendirilmiş maden suyu verilir ise (tabii sıklıkla değil) çok iyi geleceğini söylediler, 30 günde 1 kez yapılabilir düşüncesindeyim ama yine de tabii tecrübe sahibi olanlardan da bilgi almak isterim
Midelerinde sorun yaratabiliyor ve düzenli içirildiğinde daha büyük sorunlara da sebebiyet verebiliyor. Onlar için tam olarak zehirli bir etkiye sahip olmasa da maden suyu vs. onlar için oldukça zararlı
Ben soramadım bugün çok yoğundu ama @socrabbit cevaplamis. Bizimki kokusundan bile nefret ediyor dediğim gibi. Mideleri asitli denolsq bizimki gibi değil maalesef.
@sinemelawen, aslında benim bildiğim de maden suyunu direkt olarak değil de dinlendirerek verilmesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Elbette asit midesine zarar verebilir fakat 15-30 dakika arası dinlendirildiği zaman daha faydalı olacağını düşünüyorum.