Kedi Sahiplendirme Yardımı

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

Relectro

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 Eki 2019
Mesajlar
15
Tepkime puanı
3
Puanları
3
Konum
Asdf
İyi günler , 2 kedimden biri yavruladı aslında ailemle alakalı sorunlardan dolayı hiç aşılarını vurduramadım sonra biri hamile kaldı 4 tane yavrumuz oldu. Bu iki kedi kardeş normalde bunlarıda verecektik millete ama annemle kardeşim olmaz dedi o yüzden kardeşlerin annesi evden gitti :( daha doğrusu zorla dedemle anneannem attı zaten sürekli başımın etini yiyiyorlardı bana bi yalan uydurmuşlar işte. Sonrasında bayağı üzüldün ve annemin kardeşimin umurunda olmadı bu olay zaten kardeşim annem ne derse onu yapıyor ( hakkını yememek lazım birkaç kere Mistiği bulalım mı gibi şeyler söyledi ama ben şu anki yatışıklığı bozmak istemedim çünkü annemle kardeşim evden gitti dedemle anneannemle kalıyorum . İşte şimdi Mistiğin iki yavrusundan (Hera ve Patik)
Hera 4 tane yavru doğurdu 2 hafta geçti yaklaşık annemle kardeşimin sözünü dinlemiycem bu sefer 1,5 2 aylık olduklarında sahiplendirmek istiyorum . Annemi de hiç anlamıyorum işin ilginç tarafı ilk kediyi eve getirenler kardeşimle kendisi (ve yurtta kalıyorum kardeşimin yaptığı tek şey yanlış anlamayın yine ilgilendi ama cidden bazen cuma günü geldiğimde kaplarında su olmuyodu yani biraz atıyor gibiler her hafta kumlarını temizliyom ben de ama işte bu sefer de annem sanki öteki doğurmayan kediyi atmaya yönelik şeyler söylüyor (direk değil ama zaten evden falan çıkıyo o arada gibi şeyler söyleyerek ki kendisi kedi bakımı hakkında hiçbir şey bilmez ).
Ama ben iki kedimden vazgeçemem bundan çok önce de ezilen bir kedim vardı . Neyse ki annem çok iyi bir şey söyledi yavrulardan birini götürecek o yüzden yalnızca 3 yavru kalıcak işte bu kadar anlatmamım sebebi geçen annemle konuşmaya kalkıştığımda sokağın ortasında kudurdu bildiğiniz bağırıyo işte ben de tövbe dedim anlatmadım artık arada bi teyzem dinliyo derdimi kardeşim de arada dinliyo ama o da annemin ağzına bakıyo ve kendisinin sınavı var bu sene dedemle anneannemle corona olduğundan ve kedilerle ilgilenebildiğimden bir sorun çıkmıyor ama önceden de pek dert dinlemezlerdi bana anneannem sahte dinliyo gibi gelirdi dedemle zaten hiç konuşamam bunu . Neyse anlıyacağınız bu 3 yavruyu alabilecek birilerini arıyorum ve derdimi anlatmak istedim . Size söz diğer iki kardeşi yavrulayanı ve yavrulamayanı kısırlaştıracağım . Sadece biraz sahiplendirme konusunda bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi kolayca sahipelendirebileceğim bir yer var mı ( biliyorum kolay olmayacak) Manisa Alaşehirde oturuyorum teşekkürler lütfen bilen biri varsa yardım etsin :)
 
Son düzenleme:

Kullanılmıyor

Hayvansever
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
82
Tepkime puanı
0
Puanları
1
özelden size iletisim numaramı atacagım bana yazar mısınız whatsapp yardımcı olurum ben sahiplendirme konusunda
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Fotoğraflarını buraya atıp sahiplendirme alanımızda ilan açabilirsiniz. Detaylı bilgi verirseniz sosyal medyada ilan da açabilirim. :)
 

Benzer konular