Hayvan seveler merhaba

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!

aXans

Hayvansever
Kopek Dostu
Katılım
14 Eki 2020
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Konum
Ataşehir, Istanbul
Herkese merhaba, 6 ve 8 yaşlarında iki çocuğum var. Ailece hayvanları çok seviyoruz. Belgesel izlemekten ailece çok keyif alıyoruz. 5 senedir evimizdeki akvaryumumuzda beslediğimiz balığımızı kaybettik, Akvayumu boş kaldı. Uzun süredir konuştuğumuz evde balık dışında hangi evcil hayvan besleyebiliriz diye tekrar düşünmeye başladık. Kuş, kaplumbağa, hamster ya da kedi derken en son köpek sahiplenme konusunda hemfikir olduk. Ne zaman olur? hangi cins olur ? bilemiyoruz ama artık evimizde bizimle bir hayatı paylaşacak yeni bir evcil hayvan almak için hazırız. Bu konuda faydalı olacağını düşündüğüm için bu foruma katılmak istedim. değerli yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi ailece sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,321
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Öncelikle sitemize hoş geldiniz, sizin gibi hayvansever aileleri görmek bize mutluluk veriyor. :) Umarım ailenize uygun bir köpek sahiplenebilirsiniz. Merak ettiğiniz her şeyi bize sormaktan çekinmeyin lütfen. :)
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,933
Puanları
113
Konum
Türkiye
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz ☺️ Beslemek istediğiniz köpeğin ırkını belirtirseniz eğer deneyimli hayvan sever dostlarım daha çok yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
Köpek konusunda size tavsiye verebileceğim en büyük şey ev yapınıza göre köpek almanız.

Eğer bahceli bir eviniz yok ise şahsi fikrim büyük ırk hem hayvana hem size zor olacaktır.

Golden tarzı hareketli köpeklerin günde 2-3 saat dolaştırılması gerektiği (önerilen, zorunlu değil) ve ayıracağınız zamanı düşünerek sahiplenmenizi tavsiye ederim.

Akvaryumdaki rahatlıktan sonra köpek günde en az 2-3 saatinizi sadece ona odaklayacagınız bir canlı oldugu mutlaka ilk sırada aklınızda yer edindirin.

Kediyi ilk defa beslemeye başladım, diğer tüm canlı türlerini evimde ağırladım, köpek ve papağan bana göre en zor olanlar idi.

eviniz Bahceli değil ise kücük ırk köpek almanız en iyidsi olacaktır.
 

Benzer konular