Diyet ve Spor'a Davet Ediyorum Herkesi

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
Merhaba değerli hayvansever dostlar, @Sinemelawen başlattı ve ben de hemen kafa tutayım dedim :) Pazartesi günü itibari ile herkes boyunu ve kilosunu söylesin, her hafta güncelleyelim. Hep birlikte diyet yapıp spora başlayalım sonuçları burada paylaşalım diyoruz, ne dersiniz?

Boyumu biliyorum ama kilomu tahmin etmekte zorlanmıyorum da aslında, pazartesi yine konuya yazacağım :D Evet bu etkinliğe katılmak isteyen kimler var?
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,623
Çözümler
22
Tepkime puanı
865
Puanları
113
Konum
İzmir
Yooo yooo olmaz :D
Konu kilit + çöp lütfen.
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
@Arndiol, inan ben kilomu belirtirsem herkes belirtir diye düşünüyorum (ego olarak düşünülmesin, o kadar kilo aldım anlamında :D )

Pazartesi sabah direkt tartılıp, buraya yazacağım ve her hafta güncelleyeceğim bakalım neler olacak :D
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,623
Çözümler
22
Tepkime puanı
865
Puanları
113
Konum
İzmir
Hâlâ hayır diyorum :D
 

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
163 boy, 69 kilo direk yazayım 😂
Evlendiğimde 52 kiloydum ben 😂
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
@Sinemelawen, pazartesi başlıyoruz 😀 ben de merak içerisindeyim acaba kaç kiloya kadar çıktım😂
 

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
@Tevfik, ben senden 3 gün önce başladım. Sabah bir tartilirim kaça düştüm acaba 😂
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
@Sinemelawen, biz başlarız bir şekilde kilomuzu söyleriz de önemli olan Ekin ve @Gülce 'nin de katılmaları :D
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,316
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Beni unutun, en fazla 2 hafta diyet+spor yapabiliyorum ben. :D
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
@Gülce, yaz mevsimine hayvanlar nokta net ailesi olarak fit gireceğiz :D yasaklar kalktı diyorlar, haberlere bakıyorum ama hiçbir gelişme yok maalesef. Kalksa bizim salonlar açılsın artık, cidden geriliyorum bayağı.
 

Gülce

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
11
Tepkime puanı
1,316
Puanları
113
Konum
Eskişehir
Spor salonları açılmadı mı? Bildiğimden değil, herkesin ınstastorysinde gördüğümden söylüyorum. :D
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,843
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,925
Puanları
113
Konum
Türkiye
@Gülce, özeller açık ama ben özel salonlara gitmek istemiyorum. Spor A.Ş spor salonları çok güzel ben aşırı beğeniyorum.
 

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
Şahsen ben açılsa da gitmem salona. Evde eliptik bisikletim var, PS4 de de just Dance programı var. Onları kullanıyorum. Sabahları kahvaltı sonrası 10bin adım atıyorum dışarı çıkıp.
Ekmek, şeker, tuzu kes. 1 haftada 2 kilo veriliyor zaten direk.
 

Narpacik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
2 Şub 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
İstanbul
1 ay önce diyete başladım ve 7 kg verdim 😂 tabiki daha cok yolum var ama spora çok üşeniyorum 😂
 

Sinemelawen

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
27 May 2019
Mesajlar
945
Çözümler
5
Tepkime puanı
509
Puanları
93
Konum
Tokat
@Narpacik, ay darısı bize valla. Ben ayda 4 5 kilo versem, hazirana kadar 52e ideal kiloma düşerim. Sonra da bir daha almamak için uğraşacağım.
 

Benzer konular