Bulaşık süngeri canavarı

yunuscelik

Hayvansever
Kedi Dostu

Oynadığı ipiylede yapmaya başladık ama en çok sevdiği bulaşık süngeri zemin kaygan olduğu için kovalamaca oynuyor onunla :D

Sultanım

Moderatör
Kus Dostu
Bizimki siyah silginin hastası😁. Masada, yerde, nerde görürse hemen ağzına alıyor ve kaçırıyor. Kaçırsın ona lafım yok ama sonra akla hayale gelmeyen yerlere koyuyor ve bulamıyoruz. Evde kimsenin silgisi kalmadı bu yüzden. Geçen yakaladım onu; çıktı masama, burnu ile kalemliği araladı, silgiyi aldı ve koşa koşa uzaklaştı, o günden beri silgimi bulamadım zaten 😂.

yunuscelik

Hayvansever
Kedi Dostu
Bizimki siyah silginin hastası😁. Masada, yerde, nerde görürse hemen ağzına alıyor ve kaçırıyor. Kaçırsın ona lafım yok ama sonra akla hayale gelmeyen yerlere koyuyor ve bulamıyoruz. Evde kimsenin silgisi kalmadı bu yüzden. Geçen yakaladım onu; çıktı masama, burnu ile kalemliği araladı, silgiyi aldı ve koşa koşa uzaklaştı 😂.
Bir de bana sorun ya. Evde temizlik yaparken kaybettiğim bütün kalemlerimi silgilerimi imkansız yerlerde buluyorum. Ya kalemi nasıl koskoca halının ortasına sokabilir ya ? Her hafta silgi alıyorum bunun yüzünden :D

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
yaa ne kadar güzel getiriyorrr, bende böyle eğitmek istiyorum ama olmuyor :( ben getirsin diye birşey atıyorum alıp kacıp saklıyorlar :D :D