B Bahadır Hayvansever Kedi Dostu Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum Türkiye 30 Ocak 2021 #1 Herkese merhaba, bu iki kedinin cinsleri nedir? Şimdiden teşekkürler.
Tevfik Hayvansever Kedi Dostu Katılım 4 Mar 2019 Mesajlar 2,845 Çözümler 12 Tepkime puanı 1,931 Puanları 113 Konum Türkiye 30 Ocak 2021 #2 Merhabalar, görselleri direkt olarak konunuza yükledim. Bilgili arkadaşlar mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır, oldukça sevimliler Oyla 0 Downvote
Merhabalar, görselleri direkt olarak konunuza yükledim. Bilgili arkadaşlar mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır, oldukça sevimliler
B Bahadır Hayvansever Kedi Dostu Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum Türkiye 30 Ocak 2021 #3 Tevfik' Alıntı: Merhabalar, görselleri direkt olarak konunuza yükledim. Bilgili arkadaşlar mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır, oldukça sevimliler Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hocam. Oyla 0 Downvote
Tevfik' Alıntı: Merhabalar, görselleri direkt olarak konunuza yükledim. Bilgili arkadaşlar mutlaka geri dönüş sağlayacaklardır, oldukça sevimliler Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hocam.
Gülce Hayvansever Kemirgen Dostu Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 2,845 Çözümler 11 Tepkime puanı 1,319 Puanları 113 Konum Eskişehir 30 Ocak 2021 #4 Birincidi golden British Shorthair gibi duruyor. İkincisi de silver British shorthair olabilir ama bulanık olduğu için tam emin olamadım. Oyla 0 Downvote
Birincidi golden British Shorthair gibi duruyor. İkincisi de silver British shorthair olabilir ama bulanık olduğu için tam emin olamadım.
Arndiol Hayvansever Kedi Dostu Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 1,752 Çözümler 24 Tepkime puanı 937 Puanları 113 Konum İzmir 30 Ocak 2021 #5 Ikiside british e benziyor fakat fotoğraflar petshop gibi duruyor, satın almak yerine sahiplenmeniz daha iyi bir seçenek. Oyla 0 Downvote
Ikiside british e benziyor fakat fotoğraflar petshop gibi duruyor, satın almak yerine sahiplenmeniz daha iyi bir seçenek.