Yarışma Var 200 TL Hediyeli Yarışmamız Başlamıştır

Instagram'dan @hayvanlarnet'i takip et!
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,933
Puanları
113
Konum
Türkiye
Değerli hayvansever dostlar, 200 TL değerinde bir hediyeyi yarışmamızı kazanan kişiye alıp göndereceğiz. Sadece kedi veya köpek ürünleri olarak düşünmedik bu hediyeyi. Kuş besleyenler, akvaryum hobisi ile uğraşanlar vs. birçok hayvansever de katılım sağlayabilir.

Şimdi gelelim bu yarışmamızın amacına:

Yarışmamızın amacı, sokaktaki hayvanların karınlarını doyurmak. Ben yapıyorum zaten, ben uğraşamam diyen kişiler lütfen yazımızı sonuna kadar okusunlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz: Kış günü çok fazla hayvan sokakta perişan hâldeler, karınlarını doyuran herkes yarışmamıza katılabilir. Peki bu nasıl olacak? Şartlarımızdan bahsetmek istiyorum.

Yarışmaya Katılım Şartları:

Sokaktaki hayvan/ların karınlarını doyurmak
Fotoğraflarını çekmek (Görsel lütfen yeni olsun)
Kısa bir hikaye ile duygularınızı anlatmak.
Yiyecekleri yemek olsun kâfidir (Et, tavuk, balık, mama vb.)
Bu yazımızın altında Paylaş seçeneğinden bu konumuzu paylaşmanız olacaktır.

Kazanan Nasıl Belli Olacak?

Yarışmamıza katılım sağlayan kişi en çok tepkiyi aldığında (bu hikayenize bağlı oluyor genellikle) yarışmayı kazanmış olacaktır. Aynı zamanda kazanan kişi 200 TL değerinde dilediği hediyeyi talep edebilir. Mama, ev, oyuncak, kafes, akvaryum vb.

Tepki Nedir?

Siz mesaj yazdığınızda, mesajınıza gelen beğeni - sevdim - üzüldüm vb. gibi ifadeler bırakılmaktadır. Bunların geneline tepki demekteyiz.

Çekiliş Sonucu Tarihi ve Yarışmacı Eleme Durumu

Yarışmamız 06 Şubat 2021 - 23:59'da bitecektir. En geç 48 saat içerisinde de sonuçlar açıklanacaktır.
Kazanan yarışmacımız benimle iletişime geçip istediği hediyenin linkini, açık adres ve iletişim bilgilerini göndermek zorundadır.
Minimum katılımcı sayısı 15 olmalıdır. Aksi hâlde yarışma iptal edilecektir.
Kargo bize aittir.

Yarışmacılarımızı eleme konusu ise şu şekildedir. Multi (çoklu) hesap açıp kendisine tepki verenleri direkt olarak sitemizden uzaklaştırıyor ve yarışmadan eliyoruz. Çoklu üyelikleri sadece yönetim görmektedir. Açıklama ve ispatlarla diğer yarışmacılarımıza gösterir, yarışmamız kaldığı yerden devam eder.
200-tl-degerinde-yarismamiz.jpg
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
Herkese bol şans ;)
 

leydi_minnoş

Hayvansever
Kopek Dostu
Katılım
7 Şub 2020
Mesajlar
70
Tepkime puanı
45
Puanları
18
Konum
türkiye
Tebrikler güzel bir etkinlik olmuş.Ben kendi adıma yeterince yardımcı olabiliyorum.Katılım sağlayan arkadaşlarıma bol şanslar dilerim...
 

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
28 Ağu 2020
Mesajlar
1,854
Çözümler
26
Tepkime puanı
974
Puanları
113
Konum
İzmir
Yönetim olarak yarışmaya katılamasakta az önce yolda görüp dayanamadım besledim, ornek foto olarak paylaşayım :D
Ilgilenen varsa izmir içi sahiplendiririm ortadan kaybolmazlarsa:)

20210131_161428.jpg
 
Son düzenleme:

Vinda

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
11 Ara 2020
Mesajlar
83
Tepkime puanı
29
Puanları
18
Konum
Zonguldak
Öncelikle merhabalar. Mezun olduğum lisenin önüne bir hocam kedi evleri yaptırmıştı. O zamanlar hayvanlara çok yakın biri değildim ne yazık ki. Okula giderken bir gün o hocam arabasından iniyordu ve tüm kediler etrafını sarmıştı. O manzara karşısında çok etkilendiğimi fark ettim ve bir gün marketten bir mama alarak kedileri beslemek istedim. Zamanla buna alıştığımı fark ettim. Hasta olan kedi görsek tedavi için arkadaşlarımla seferber olmaya başlamıştık bile. Sonradan o hocamla baya samimi olmuştuk. Kendisi şuan kanser hastası ama inanıyorum ki atlatacak. Uzakta olduğu için haftada 2 kere gücüm yettiği kadar beslemeye gidiyorum. Baktım artık gücüm çok yeterli gelmiyor belediyeye başvurdum. Sonradan öğrendim ki yeni gelen belediye veterineri aynı liseden mezun olduğum biri. Artık belediye hem orayı düzenli olarak temizliyor, hem onlar hem ben ve arada hayvan derneği mama desteği yapıyoruz. Bazen mama alamıyorum ama evde tavuk göğsü patates, makarna gibi şeyleri haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Hiç olmadı tavuk suyuyla bir şeyler ıslıyorum. Şuan evimde 3 4 ay önce soğuktan sahiplendiğim bir canavar kızım var. Hayatımda bir amaca sebep oldu tüm hayvanlar. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. Bir kap su ve bir kap mama. Onlar için çok şey. 🍀
IMG-20201223-WA0015.jpeg
IMG-20201211-WA0014.jpeg
 

Almila35

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
20
Tepkime puanı
7
Puanları
3
Konum
İzmir
Merhaba
Kendi imkanlarım doğrultusunda 2012 yılından beri düzenli olarak kedi ve köpekleri beslerim. Neden 2012? Çünkü öncesinde Türkiye'de değildim. Okumak için Türkiye'ye gelip, önce 5 yıl Ankara'da ve sonrasında İzmir'de yaşamaya devam ettim. Ankara'dayken de hep sokak sokak gezip kedileri beslerdim. Kendim ezelden beri hayvanlara deli olurdum fakat yazdan yaza gelip gördüğüm (veya göremediğim) için gerçeklerin farkına buraya gelip yaşamaya başlayınca vardım. Ankara'da yaşarken, Anıtkabir'in orada bulduğum bir sokak kedisini evime aldım ve 5 yıl boyunca bana eşlik etti. Can dostum oldu fakat 2018 yılında ortadan kayboldu. :( (Sürekli dışarı çıkıp gezen bir kediydi ve ben de bu özgürlüğünü elinden alamadım)
Eklediğim görseldeki kediler ise İzmir Bostanlı sahilinde beslediğim evlatlardı. Şu an orası yıkılıp proje alanına girdiği için kediler de yok oldu, çoğu bölge değiştirdi. Her zaman kendime bir bölge edinip beslemişimdir fakat Pandemi sürecinden dolayı artık ancak kapımın önündeki evlatlara mama verebiliyorum. 2012 yılından bu yana kendi imkanlarım el verdikçe bir çok kediyi tedavi edip, sayısız kedi ve köpeğe de yuva buldum :) Kendim de 2 tane olmak üzere, birini sokaktan diğerini de barınaktan kurtarmış olup can dostlarıma ev sahipliği yapıyorum.
Yarışmayı kazanırsam da kendime kullanmayacağım ürünleri. Çok daha geniş alanlarda besleme yapıp (İzmir Güzelbahçe tarafında) ve düzenli belediyeye dişi kedileri toplayıp, götürüp kısırlaştıran ve hayatını bu minik dostlarımıza adamış bir ablama bağışlamak isterim.
Herkese başarılar ve bol şans diliyorum :)

IMG-20170121-WA0009.jpg
 

Tevfik

Hayvansever
Kedi Dostu
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
2,845
Çözümler
12
Tepkime puanı
1,933
Puanları
113
Konum
Türkiye
Değerli hayvansever dostlarım, paylaşanlara çok teşekkür ediyorum. İnternet sitemizde hayatı boyunca hiçbir zaman hayvanları beslemeyen üyelerimiz olduğunu gördüğümüz de, onları ötekileştirmek veya nefret kusmak gibi derdimiz yok.

Amacımız burada bir kedinin dahi karnı doyduğunda, içimizi sımsıkı bir mutluluk kaplayacaktır. Elbette bu besleme olayının her daim olmasını isteriz, bu bizlerin öncelikli isteklerimiz arasındadır. Bir kap mama, bir kap su dahi konulsa sokaklara gerçekten sonsuz teşekkür ederiz tüm hayvanlar ailesi olarak.

Kazanan kişiye yine hayvanlarla ilgili bir hediye göndereceğiz. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki; hiçbir canlı bu Dünya'da aç kalmasın, hiçbir canlı soğuktan ölmesin, hiçbir canlı işkenceye mağruz kalıp öldürülmesin... benim en büyük dileğim budur.

Bizleri önemseyip gönderi paylaşan ve paylaşacak olan tüm arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum.♥️
 

Şeyma oğuz

Hayvansever
Katılım
6 Mar 2019
Mesajlar
22
Tepkime puanı
23
Puanları
3
Konum
Maltepe
Merhaba bir süredir yürümekle ilgili sıkıntım olduğundan hiç beslemeye çıkamıyorum. Umarım bu yıl tekrar çıkarım. Lakin düzenli mama verdiğimiz için işyerimizin yerini belleyip hergün dükkana mama yemeye gelen sokak kedilerimiz var.. O yavruşlarımızın adına ben de katılayım bu güzel yarışmanıza.. Naif kalbinize teşekkürler

IMG_20190612_105511.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular